Ne kemi ndërtuar zgjidhje për...
Bg images

Vlereso parafjalen

Pse të zgjidhnius si e juajaUnity punësimin e partnerit?

Ne ju ndihmojmë të punësoniUnity programuesit dhe zhvilluesit

Arriti LokalUnity Talent

Merrni qasje të drejtpërdrejtë nëUnity pishina e talenteve.

Kurseni kohë

Burimi i deleguar iUnity kandidatët për tëunityfactory.io

Kurse para

Ulni ndjeshëm kostot tuaja të punësimit.

TopUnity Talent

Ne kemi akses në mijëraUnity zhvilluesit.

Mbështetje

Ne ju ndihmojmë të krijoni marrëdhënie dhe të përdorni teknikat e mbajtjes së punonjësve për të siguruar besnikërinë e ekipit.

Punësimi i rreptë

Procesi ynë i punësimit është i rreptë. Ne bëjmë testime të gjera vetëm për të mbajtur më të mirën.

çfarë mund të bëjmë për ju

Ju mund të jeni të interesuar në

Icon Images
Unity logo

Unity

Ne ju ndihmojmë të punësoni Unity programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Unity Zhvilluesit
Icon Images
C# logo

C#

Ne ju ndihmojmë të punësoni C# programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj C# Zhvilluesit
.
ekspertizë në Unity

Cfare e ben UnityFactory aq e veçantë?

UnityFactory e specializuar në Unity. Ne kemi një ekip prej Unity !

Shape Images

12

Vitet e funksionimit

Shape Images

360

Projektet e dorëzuara

Shape Images

160

Unity Zhvilluesit

Shape Images

2

Ne jemi të specializuar në Unity and C#.

ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape
Procesi

Si punon

Ne kemi një proces të thjeshtë 5 hapash në vend. Ju na kontaktoni me nevojën tuaj, ne biem dakord për bashkëpunimin tonë, më pas ju na dërgoni përshkrimet tuaja të punës, ne ju ndihmojmë të gjeni talentin, t'ju dërgojmë CV-të e kandidatëve të mundshëm. Nëse vendosni të ecni përpara me një kandidat të caktuar, bëni një ofertë, nëse oferta pranohet, ne kemi arritur objektivin tonë.


Kontrata
Dërgo përshkrimin e punës
Ne Vlerësojmë
Ne Hulumtojmë
Rezultati

Punësoj Unity specialistë sot!

Le të punojmë së bashku për tuajin Unity projekti Fillo!
Shape
Shape